Tom Ford Noir Extreme parfémovaná voda pánská 100 ml tester

2 205,00 Kč
Vč. DPH
Počet
skladem

Popis TOM FORD Noir Extreme
Složení

Charismatická a sofistikovaná vůně muže s dvěma stránkami povahy.

Pro muže, který zná své touhy a ví, co mu přináší potěšení, je jako stvořena pánská parfémovaná voda Tom Ford Noir Extreme. Tato svůdná a charismatická vůně naplno vyjadřuje, že její nositel si svou soukromou vnitřní stránku užívá a vyhrazuje pouze pro sebe.

  • ambrová vůně s dřevitými tóny

Složení vůně
Úvodní bohaté tóny patří kořenitému kardamomu a zářivým citrusovým tónům mandarinkového oleje. Poté se rozvoní kulfi, což je akord inspirovaný starobylým královským lektvarem. Dotváří jej květ pomeranče. Celá kompozice stojí na základních tónech smyslné ambry a elegantního santalového dřeva.

Příběh vůně
Vůně Tom Ford Noir Extreme navazuje na parfémovanou vodu Tom Ford Noir a představuje ji v jejím extravagantnějším vyjádření. Noir Extreme rozvíjí myšlenku vnější a vnitřní stránky muže, přičemž její svůdné aspekty posouvá do extrému. Vznikla tak vůně, která odráží muže mimořádně smyslného, sofistikovaného a plného pulsující síly.

„Noir Extreme zachycuje odvážnou, opulentní stránku muže Noir. Zná své touhy, své neřesti a ví, co mu přináší potěšení. Libuje si v požitcích. Tuto svou soukromou stránku si vyhrazuje pro sebe, a to v jejím maximálním vyjádření.“ – Tom Ford.

Hlava šafrán, muškátový oříšek, neroli, kardamom
Srdce kulfi, řečík lentišek, květ pomerančovníku, růže, jasmín
Základ ambra, dřevité tóny, vanilka, santalové dřevo
Druh vůně orientální, dřevitá
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.